Activision potvrdilo na letošní rok Call of Duty a Destiny 2
i Zdroj: Spite.cz
Destiny 2 Novinka Activision potvrdilo na letošní rok Call of Duty a Destiny 2

Activision potvrdilo na letošní rok Call of Duty a Destiny 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 2. 2017 09:50

Activision potvrdilo na letošní rok Call of Duty a Destiny 2

Reklama
V nejnovější tiskové zprávě vydavatelství Activisionu se objevilo hned několik statistik a informací o naložení financí. Zpráva vlastně potvrdila co už bylo téměř jisté, i letos se dočkáme nového Call of Duty, spekulace ohledně možného Destiny 2 se potvrdily - nepřímo, také.

Activision před několika hodinami zvežejnilo svou finanční zprávu za uplynulý/letošní rok. Zpráva mimo jiné prozradila, že mobilní Candy Crush stále vydělává jak na běžícím páse, to samé se dá říct o velmi vydařeném roce 2016 pro World of Warcraft nebo Overwatch. Nestrádalo však ani postarší Call of Duty: Black Ops 3, Activision si pochvaluje vysoké prodeje DLC, které minulý rok vyšly, zatím co o Infinite Warfare či remasteru Modern Warfare se radši vůbec nemluví.

Vydavatel Activision toho však plánuje i na letošní rok dost, například nové Call of Duty, které by se podle oficiální zprávy mělo vrátit ke kořenům série. Znamená to snad opravdu Vietnamskou válku? To uvidíme už za pár týdnů. Zmíňka nechyběla ani ohledně plánovaného Destiny 2, které by mělo vyjít ještě letos a mělo by nabídnout mnohem lepší zážitek a to včetně plnohodnotného singleplayeru. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama