49 minut gameplaye z Death Stranding
i Zdroj: Spite.cz
Death Stranding Novinka 49 minut gameplaye z Death Stranding

49 minut gameplaye z Death Stranding

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 9. 2019 11:09

Jak Hideo Kojima před pár dny slíbil, tak dodržel a na Tokyo Game Show 2019 opravdu přivezl ukázat akční Death Stranding ve dlouhých 49-minutách. Dočkali jsme se i nových informací.

Reklama

Ne jen, že Hideo ukázal skoro hodinu naprosto parádních gameplay záběrů, prozradil také některé novinky. Pokud na video koukáte, možná si všimnete předmětů po velkém otevřeném světě, například žebříky nebo lezecké náčiní, to Vám nepřipravila hra, ale hráči, kteří tam byli před Vámi. To samé platí u Vás, pokud někde necháte nějaký předmět, je možné, že jej později najde jiný hráč - viz video 19:00.

To ale není vše, co video odhalilo. Pokud narazíte na bosse, můžete si přehrát jeho souboj s hráčem, který bojoval před Vámi. Doplnit si tím můžete některé předměty, třeba granáty. Pozor si musíme dát i na okolní svět samotný, třeba řeku, která Sama sebrala při pokusu o přebrodění. Nechybí ani realistické funkce, které jsou skoro až simulatorem. Cestou světěm se můžou opotřebovat třeba boty, je tedy dobré mít v zásobě náhradní. Samovi by se bez bot určitě nelíbilo. K přepravě můžeme využít i nepřátelská vozidla, ty ale nevydrží moc dlouho, jsou napájeny speciální baterií.

Death Stranding vychází už 9.11. 2019 na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama