2K Games si pochvaluje sérii MAFIA a prozradilo, kolik kopií prodal třetí díl
i Zdroj: Spite.cz
Novinka 2K Games si pochvaluje sérii MAFIA a prozradilo, kolik kopií prodal třetí díl

2K Games si pochvaluje sérii MAFIA a prozradilo, kolik kopií prodal třetí díl

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 5. 2020 14:31

2K Games zveřejnilo informace o úspěšném prodeji kontroverzního třetího dílu.

Reklama

MAFIA je posledních pár dnů tématem číslo jedna, tedy alespoň pro české hráče. Čtyřka, zdá se, prozatím není a nebude, pomalu se ale blíží remake prvního, legendárního dílu. Ten vyjde koncem srpna 2020.

My se ale dnes zaměříme na třetí, velice kontroverzní díl z roku 2016. Ten se, alespoň v případě českých hráčů, absolutně nepovedl, většina hráčů trojku nebere jako toho pravého nástupce tolik skvělých dílů MAFIA. Přesto musíme uznat, prodeje MAFIA 3 nejsou vůbec špatné, podle oficiální tiskové zprávy 2K Games se prodalo přibližně 7 miliónů kopií, což je hodně slušné číslo.

Níže vyjádření 2K: "Pokud jde o sérii MAFIA, je pro nás velmi úspěšnou značkou. MAFIA 3 prodala přibližně 7 milionu kopií, velmi úspěšná byla i dvojka a jednička."

Je více než pravděpodobné, že se do několika let dočkáme pokračování série. 7 milionů prodaných kopií MAFIA 3 to jednoznačně zajistilo. 

Tisková zpráva 2K Games navíc oznámila, že se na předělaný a vylepšený první díl moc těší a že dostane nový český dabing. Znamená to snad kompletně předabovanou hru?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama