10. září proběhne další Ubisoft Forward
i Zdroj: Spite.cz
Far Cry 6 Novinka 10. září proběhne další Ubisoft Forward

10. září proběhne další Ubisoft Forward

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 9. 2020 12:16

Ubisoft naplánoval další konferenci Ubisoft Forward, proběhne překvapivě už za pár dnů.

Reklama

Absense letošní E3 2020 možná lehce pomohla některým společnostem. Ty si totiž připravili vlastní konference, které větší sledovanost než měly v minulých letech na E3. Taková společnost Eletronic Arts to zjistila už před lety a tak si každoročně odvysílá vlastní EA PLAY LIVE. Podobně to vyřešilo také SONY, které pravidelně vysílá pořad State of Play. Uvidíme, kolik společností je bude následovat a vyhne se E3 v dalších letech.

Nicméně zpět k hlavnímu tématu. Ubisoft po debutové konferenci Ubisoft Forward, která proběhla v červenci letošního roku oznámil, že rozhodně nešlo o poslední takový výstup. Uběhly tři měsíce a máme tu další naplánovaný díl. V kalendáři si zaškrtněte 10.9. 2020 - 20:00 našeho času.

Co uvidíme? Oficiálně víme o Roller Champions, Hyper Scape, Watch Dogs: Legion a Gods & Monsters, který se zatím z nejobjasněných důvodů přejmenoval na Immortals: Fenyx Rising. Očekávat ale máme i jedno překvapení. Teď už se jen můžeme dohadovat o co půjde.

My bychom moc rádi viděli gameplay z Far Cry 6, Rainbow Six: Quarantine, Skull & Bones nebo Beyond Good & Evil 2. Také se v posledních několika dnech mluví o remasteru/remaku starého Prince of Persia. Hráče by však jistě potěšil také nový Splinter Cell.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama