10 nejočekávanějších her roku 2016
i Zdroj: Spite.cz
WiLD Novinka 10 nejočekávanějších her roku 2016

10 nejočekávanějších her roku 2016

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 12. 2015 19:23

Vítejte u speciálního článku, je věnovaný 10 nejočekávanějším hrám pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zkusili jsme za redakci vybrat opravdu ty nejlepší oznámené hry. Najdete zde například Ghost Recon: Wildlands, Mafia 3 nebo Mass Effect: Andromeda.

Reklama
Vítejte u speciálního článku, je věnovaný 10 nejočekávanějším hrám pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zkusili jsme za redakci vybrat opravdu ty nejlepší oznámené hry. Najdete zde například Ghost Recon: Wildlands, Mafia 3 nebo Mass Effect: Andromeda.

Dishonored 2

PC / PS4 / XONE

Vývojář : Bethesda

Datum vydání : začátek roku 2016

Dishonored 2 nás zavede do Carnacu, vše se bude odehrávat 15 let po prvním díle. Hlavní hrdina už ale nebude sám, vypomáhat mu bude vlastním dějem již velká Emily. Ona, i hrdina z prvního dílu Curvo, dostali nové nadpřirozené schopnosti. Bohužel ještě dnes, na konci roku 2015 nevíme, zda-li půjde o otevřený svět, tipujeme však, že nikoliv.

  

The Division

PC / PS4 / XONE

Vývojář: Ubisoft Datum vydání : 8.3. 2016

The Division je velké pokračování série Tom Clancy's. The Division je MMORPG v otevřeném světě (New York), který napadl nějaký virus, svět je nebezpečný, plný nemocí a klasické fungování světa prostě nefunguje. Hra nabídne upravování zbraní, vylepšení hlavní postavy a velké craftování.

Far Cry: Primal

PC / PS4 / XONE

Vývojař: Ubisoft

Datum vydání : Březen 2016

Rise of the Tomb Raider

PC / PS4 / XONE / X360

Vývojář : Crystal Dynamics

Datum vydání : Duben 2016

Nový díl Tomb Raider série asi netřeba moc představovat. Lara Croft se vydá na nové dobrodrzužství do Himalájí, kde jí čeká spousty hádanek, hrobek a nebezpečných nepřátel. Chybět nebude klasicky crafting a otevřené prostředí (ne, otevřený svět). Celkově toho nový díl nabídne více, než ten minulý z roku 2013.

MAFIA 3

PC / PS4 / XONE

Vývojář : 2K

Datum vydání : Duben 2016

Mafia 3 byla oznámena na letošním Gamescom 2015 festivalu, 2K se chtěli pochlubit velkým oznámením, ukázali několik screenů a gameplay video. Jenže místo obdivu se tvůrci dočkali pouze kritiky. Podle mnohých je to náhražka GTA V, jiným se zase nelíbí, že nehrajeme za Vita, ale za afro-američana. Afro-amerčan se jmenuje Lincoln, vyrůstal v dětském domově a jeho život obsahují pouze války, hlavně ta poslední ve Vietnamu. Po delší době se ho však ujmou mafiáni, pro které pracuje. Vše se odehrává v New Orleans, kde uvidíme vilové čtvrti, chudé čtvrti, doky nebo lesy.

Homefront: The Revolution

PC / PS4 / XONE

Vývojář : Crytek / Deep Silver

Datum vydání : Duben 2016

Druhý díl není pokračováním prvního, který vyšel v roce 2011. Crytek ale kvůli krachu THQ koupili hru v aukci, na které nyní pracují a tvrdí, ať na první díl zapomenem, prý to bude uplně jiná hra. A také, že ano. Podíváme se do otevřeného světa, kde na náš čeká obsazování lokací, které jsou barevně rozděleny, někde spíše najdete jídlo, vodu nebo motorky. Jinde jsou zase zbraně, které jsou ale dobře střeženy Korejskou armádou. Hra využije CryEngine 4. 

Mass Effect: Andromeda

PC / PS4 / XONE

Vývojář : BioWare

Datum vydání : Prosinec 2016

Mass Effect: Andromeda se řeší už roky, bohužel jsme až do dnes neviděli žádné screeny nebo gameplay přímo ze hry. Vše byly uměle vytvořené trailery a artworky. Každopádně o hře už něco víme. Ve hře se neobjeví známá osoba Sheppard. Dočkáme se ale prý zase zajímavých postav, které můžou zase hrát celou trilogii. Čtvrtý díl nabídne už známé zbraně nebo automobil z druhého dílu. Andromeda poběží na Frostbite 3 engine.

Quantum Break

XONE / (PC možná časem)

Vývojář : Remedy

Datum vydání : 5.4. 2016

Quantum Break byl původně vyvíjen jako Alan Wake od Remedy studia, jenže vývoj se trošku vymkl z rukou a tak vznikl psychologický thriller, kde si pohrajete s časem, ten vlastně budem Vaší velkou zbraní. Ve hře rozhodně nečekejte otevřený nebo pokročile otevřené prostředí/svět, tohle je zkrátka o ději, kdy my, jako hlavní chceme přežít a všechny ty problémy zastavit. Problém však je čas, kdy přeskakujeme v údálostech tam a zase zpět.

Horizon: Zero Dawn

PS4

Vývojář : Guerrilla Games

Datum vydání : 2016

Horizon: Zero Dawn tvoří autoři série Killzone, jenže tady se dostaneme do otevřeného RPG světa, kde se nepohybují normální lidi a zvěř, ale robotické monstra připomínající dinosaury. O hře toho zatím moc nevíme, každopádně po prvích záběrech ji můžeme s klidem zařadit mezi nejočekávanější hry roku 2016. Bohužel však jde o exkluzivní hru pro PlayStation 4. 

Ghost Recon: Wildlands

PC / PS4 / XONE

Vývojář : Ubisoft

Datum vydání : 2016

Obrovské překvapení, ostatně jako každou E3, si Ubisoft pečlivě naplánoval nějakou novinku, kterou nikdo nečekal. Došlo na pokračování série Ghost Recon s podtitulem Wildlands. Ve hře se podíváme do koksové země Bolívie, kde budem nečekaně bojovat s dealery a ukončením výroby a prodeje kokainu. Vyrazíme jako čtyřčlenná skupina, která si takticky vypomůže, zatím co jeden sniperuje, druhý čeká pod kopcem a další v autech. O hře toho ale zatím moc nevíme, každopádně to zatím vypadá na jednu z top her roku 2016.

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama